BLAKE MCNABB

Blake Braxton McNabb - 2-15-1987 (30 YO) @ dallas, tx, USA - STRAIGHT, married with Sally Ann McNabb
has two kids, Claire (-13) & Landon (-14) - lives mainly in New York - Wife and kids live in Dallas
His father's successor to the CEO of a family business - Marketing Manager at McNabb Enterprise

McNabbit ovat tunnettuja siitä, että he ovat mukana yhdessä jos toisessakin projektissa Dallasissa ja New Yorkissa. Niin kauan, kun Blake muistaa, ovat he reissanneet edes takaisin kahden suuren kaupungin väliä. McNabb Enterprise on jo liki pitäen 50 vuotta vanha, mutta jo sitä ennen suvulla on ollut merkittävää liiketoimintaa kiinteistö-, auto-, ravintola- ja hotellialalla. Se on mahdollistanut suvulle huomattavan määrän valtaa niin New Yorkissa kuin Dallasissa. Kauan sitten McNabbit tunsivat kaikki tuntemisen arvoiset vaikuttajat, mutta nykyään sinä tunnet McNabbit, jos olet todella tuntemisen arvoinen. Perheen arvot ovat hyvin vanhoilliset ja konservatiiviset. Perinteiseen texasilaiseen tapaan he ovat myös pääasiallisesti hyvin uskonnollisia.

Robert ja Mary McNabbin esikoispoika ansaitsi itselleen heti manttelinperijän roolin. Pojan valmentaminen siihen alkoi jo lapsuudessa, eikä Blake ole vieläkään isänsä mielestä valmis astuman McNabb Enterprisen toimitusjohtajan saappaisiin. Riidat aiheesta isän ja pojan välillä ovat varsin myrskyisiä, sillä Blake on aina toiminut mielestään pelkästään isänsä toiveiden mukaan. Kenties olisi aika nousta kapinaan, mutta toistaiseksi Blake on tyytynyt osaansa. Kaikesta huolimatta McNabbien lasten elämä on aina ollut varsin mukavaa. Suuri, idyllinen karjatila Dallasin lieppeillä ja kattohuoneisto New Yorkin parhaimmalla alueella – mitä muutakaan voisi vaatia. Lapsenhoitajat passasivat McNabbien kullanmuruja viimeiseen saakka. Hienossa yksityiskoulussa tuli opittua tavoille. McNabbin sisarukset ovat käyneet muun muassa kursseja, jotka käsittelivät latinaa ja etikettiä. Blaken jälkeen perheeseen syntyi vielä kaksi tytärtä. Kesällä 1990 syntyi ensin Riley ja talvella 1992 Emma. Pikkusiskot ovat päässeet isoveljeään helpommalla, mutta painostipa Robert tyttärensä silti perheyrityksen palvelukseen. Riley valmistui Harvardista ja työskentelee yrityksen lakiosastolla asianajajana. Puolestaan Emma on isoveljensä alainen markkinointitiimissä.

Blake kävi koulunsa ankaran painostuksen alla. Vapaa-aikaa pojalle ei juuri jäänyt, kun iltapäivän aikataulun täyttivät tuutorit ja lukemattomat harrastukset. Kaiken sen lisäksi perheen arki oli varsin ailahtelevaa ihan jo pelkästään Robertin ja Maryn riitaisan suhteen vuoksi. Dallasissa vanhempien tappeluita pääsi karkuun ulos. Blake toimi jo hyvin nuorena työntekijöiden apuna karjanajossa. Hän oppi ratsastamaan ennen kuin osasi edes lukea. Karjatilan työt ovat kiinnostaneet Blakea aina enemmän kuin isäukon höpötykset kiinteistöjen rakentamisesta ja brändin luomisesta. Siinä missä siskot vetivät mielellään korkokengät ja nätin mekon päälleen, pukeutui Blake vanhaan, kulahtaneeseen flanellipaitaan ja mudan peittämiin bootseihin. Siskoihinsa verrattuna Blake on ollut ennemminkin luonnonlapsi. Elämä New Yorkissa oli kuitenkin paljon muodollisempaa. Useista eri syistä McNabb Enterprisen pääkonttori siirtyi New Yorkiin kesällä 2002. Siirtoa oli valmisteltu jo kaksi vuotta aikaisemmin, joten kun se tapahtui myös McNabbin suvun edustajista suurin osa muutti New Yorkiin. Niin tekivät myös Robert ja Mary lapsineen. He eivät myyneet Dallasin tilaansa, mutta suurimman osan ajasta perhe vietti silti Isossa Omenassa. Mary liihotteli mielellään hyväntekeväisyysgaalasta toiseen ja Robert keskittyi piiskaamaan lapsistaan jumalaa pelkääviä, kunnon kansalaisia. Isällä oli osuutensa kaikissa päätöksissä, mitä lasten suhteen tehtiin. Robert oli aina ollut erityisen tarkka vaikutelmasta, jonka he antoivat ulkomaailmalle. Ehkä juuri sen takia perhe on saanut asemansa – tai pikemminkin ansainnut sen. Heidän jokainen siirtonsa on tarkkaan harkittu ja ennalta valmisteltu. McNabbit tietävät poikkeuksetta, mitä haluavata. Robert olisi mielellään lähettänyt poikansa Princentoniin opiskelemaan, mutta Blake ei taipunut isänsä tahtoon. Hän olisi halunnut siirtyä Dallasiin opiskelemaan ja hoitamaan perheen tilaa, mutta se ei isän mielestä ollut vaihtoehto. Lopulta perheen pää suostui kompromissiin ja lähetti Blaken Columbia Universityyn.



Blake oli 21-vuotias, kun miehen elämään asteli kaunis, seurapiireistäkin tuttu Juliet Rhodes. Hän tunsi jo entuudestaan tytön veljet, Jacobin ja Jeremiahin. Rhodesin veljeksistä oli tullut Blaken kanssa varsin hyviä ystäviä, mutta se ei estänyt häntä siltikään ihastumasta ystäviensä pikkusiskoon. Sattumalta Juliet opiskelu juuri samassa yliopistossa kuin Blake, joten kun he törmäsivät opiskelijabileissä oli lopputulos taattu. Parin suhde oli varsin myrskyisä, mutta Blaken puolelta se oli silti puhtaasti rakkautta. Vaikka he erosivat uudestaan ja uudestaan, otti Blake Julietin avosylin vastaan kerta toisensa jälkeen. Pitkälti parisen vuotta kaksikko soutasi ja huopasi edes takaisin. Aina kun Juliet halusi juhlia, jättäytyi Blake taka-alalle, mutta kun nainen kutsui häntä taas, ilmestyi mies hetimmiten paikalle. Hyvän parisuhteen perikuvasta ei todellakaan ollut kyse Blaken ja Julietin kohdalla. Blake halusi kuitenkin olla Julietin tukena ja hän halusi pitää naisen elämässään. Kaksikon seurustelun loppuaikoina heillä meni pari viimeistä kuukautta äärettömän hyvin. Blake käytti Julietin jopa katselemassa kihlasormuksia ja suunnitteli romanttista kosintaa. Robert McNabb pääsi kuitenkin jäljille poikansa aikeista, eikä hän voinut hyväksyä poikansa kihlautuvan skandaalinomaisen tytön kanssa – ei vaikka tämä oli Rhodes. Niin vanhanaikaista kuin se onkin, syynä oli osittain myös se, että Robert oli jo päättänyt poikansa tulevan vaimon. Robert ei jättänyt mitään sattuman varaan, ei edes esikoispoikansa avioliittoa. Niinpä mies painosti poikansa jättämään Julietin. Mikään helppo tehtävä se ei ollut, sillä Blake todella halusi viettää loppuelämänsä Julietin kanssa. Robert uhkasi tekevänsä Blaken perinnöttömäksi, vievänsä kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet pojaltaan ja jättävänsä tämän oman onnensa nojaan. Blake ei uskaltanut koetella isänsä rajoja, joten hän suostui lopulta luopumaan Julietista. Vastahakoisesti mies kävi keskustelun läpi Julietin kanssa. Hän sanoi asioita, joita ei tarkoittanut. Heillä oli ollut hauskaa, mutta nyt ei ollut oikea aika parisuhteelle. Heidän olisi parempi olla vain ystäviä. Puoli vuotta myöhemmin Blake kihlasi Sally Ann Holtin.

Vaikka liitto Robertin liikekumppanin tyttären, Sally Annin, kanssa oli aika lailla vain järkiperustein solmittu, oli Blaken ja naisen välillä silti syviä tunteita. Ei samanlaista hullua, järjetöntä ja takertuvaista rakkautta kuin Julietin kanssa, mutta he kuitenkin välittivät toisistaan suunnattomasti. Vuosien myötä heistä on kasvanut hyviä ystäviä keskenään. Blake todella rakastaa vaimoaan ja olisi valmis tekemään tämän vuoksi mitä vain. Sally Ann ei halunnut muuttaa New Yorkiin, joten se tarjosi myös Blakelle oivan pakotien Dallasiin. Perheen vanha karjatila sai uuden isännän ja emännän. Elämä oli pitkästä aikaa varsin mutkatonta ja helppoa. Sally Ann oli juuri niin täydellinen kodinhengetär, kuin nyt etelävaltion kaunottaren suinkin saattoi kuvitella olevan. Blakesta oli huvittavaa nähdä kuinka hyvin nainen sopeutui rooliinsa. Vaikka heillä oli taloudenhoitaja, siivosi ja kokkasi Sally Ann mielellään. Blake ymmärsi hyvin, miksi Robert oli halunnut naivan Julietin sijasta Sally Annin. Omalla tavallaan he olivat Sally Annin kanssa tasavertaisia, mutta ennen kaikkea nainen halusi vain tukea miestään kaikessa – he muodostivat kieltämättä äärimmäisen hyvän ja toimivan tiimin.

Parin elämää täydensi vuonna 2013 esikoinen, Claire-tytär. Vuosi ja neljä kuukautta myöhemmin syntyi poika, Landon. Sally Ann ja Blake halusivat olla koko ajan läsnä lastensa elämässä, siksi he eivät palkanneet ulkopuolista apua lastenhoitoa varten, vaan tekivät kaiken alusta alkaen itse. Robert kuitenkin halusi hiljalleen päästä nauttimaan ansaitusta eläkkeestään. Hän halusi siirtää vastuuta enemmän Blaken harteille. Kaiken aikaa Blake oli työskennellyt Dallasista käsin, mutta nyt Robert vaati poikaansa siirtymään New Yorkiin. Robertilla oli edelleen poikaansa melkoinen vaikutusvalta, joten Blake alkoi tehdä muuttoa toukokuussa 2017 New Yorkiin hetken asiaa mietittyään. Sally Ann halusi jäädä Dallasiin, eikä Blake edes pyytänyt naista muuttamaan perässään. He molemmat olivat sitoutuneet avioliittoonsa, joten he tiesivät saavansa toimimaan myös etäsuhteen. Blake juoksee Dallasin ja New Yorkin väliä tiuhaan tahtiin, mutta toisinaan myös Sally Ann saapuu vierailulle miehensä luokse. Kaikki on hyvin valtakunnassa, oikeasti.



Blake on 180 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan jäntevä, jopa lihaksikas. Sinisissä silmissä tuikkii aina poikamainen pilke. Miehen hieman pidempään malliin venähtäneet hiukset ovat vaaleanruskeat, tietyssä valossa jopa hieman punertavat. Blake piti hiuksensa pitkään muutan sentin mittaisena, mutta viimeisen vuoden aikana mies on siirtynyt suosimaan pidempää mallia. Ennen niin siloposkisen miehen kasvoja koristaa myös melko usein muutaman päivän vanha sänki. Blake vaikuttaa muuttaneen tyyliään melkoisesti, mutta toisaalta muutos ei ole ollenkaan huonompi. Blake ei harrasta juurikaan urheilua, ellei penkkiurheilua lasketa. Hyötyliikuntaa tulee jo ihan tarpeeksi perheen karjatilan töitä tehdessä. Satunnaisesti mies innostuu pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa kaveriporukalla tai lähtemään juoksulenkille. Baseballin ja etenkin NFL:n seuraaminen ovat kuitenkin miehen intohimo, mitä tulee urheiluun. Dallas Cowboysia Blake on kannustanut niin kauan kuin muistaa. Blake pukeutuu melko yksinkertaisesti, mutta simppelisti. Miehen vaatteiden värimaailma pysyttylee aika lailla tummissa sävyissä. Vaatekaapista löytyy pikaisella vilkaisulla pääasiassa t-paitoja, neuleita ja farkkuja. Pukuun mies pukeutuu kuitenkin nykyään enemmän kuin koskaan. Miehen alkoholinkäyttö on hyvin kohtuullista. Toki mopo saattaa välillä karata käsistä, mutta harvemmin. Ei tupakoi. Lävistyksiä tai tatuointeja Blake ei ole ottanut, eikä todennäköisesti tule koskaan ottamaan. Ajaa kotona Dallasissa Ford Super Dutylla, joka on ostettu tilalle työkaluksi muun muassa eläinten kuljetusta varten. New Yorkissa istuu aina uudehkon Mercedes-Benzin takapenkillä kuljettajan kyyditsemänä. Vihaa vaaleanpunaista väriä, omenoita, ötököitä ja Kaliforniaa. Pitää puolestaan mansikoista, lasten kanssa touhuamisesta, karjanajosta ja hyvästä viskistä. Asuu New Yorkissa osoitteessa 219 Lexington Avenue apt #28, Upper East Side, Manhanttan.

Blake on luonteeltaan varsin elämäniloinen, vitsikäs ja huumorintajuinen. Hän käyttäytyy toisinaan kuin 8-vuotias pikkupoika, joka ei kolttosiltaan ja vitseiltään ehdi ottamaan mitään tosissaan. On totta, että Blake värittää puhettaan nasevilla heitoilla, mutta tarpeen vaatiessa hän osaa kyllä ottaa asiat vakavastikin. Blake on hyvä kuuntelemaan ja ratkaisemaan ongelmia. Hän suosii mahdollisimman paljon järkevää, loogista ajattelua, sillä tunteiden sekoittaminen johtaa usein vain vaikeuksiin. Blake on aina yrittänyt opettaa lapsilleen samaa, jotta näiden elämä olisi tulevaisuudessa helpompaa. Ystävänä mies on lojaali ja luotettava. Hän tarjoaa apuaan aina, eikä tuomitse koskaan oli tilanne mikä hyvänsä. Ennen kaikkea miehen seurassa on helppo olla. Keskustelu aiheesta kuin aiheesta onnistuu vaivattomasti ilman kiusallisia hetkiä tai pitkiä hiljaisuuksia. Mies on kaikille aina hyvin kohtelias ja ystävällinen. Häntä ei voi todellakaan syyttää käytöstapojen puutteesta, vaan ne on iskostettu hänen selkärankaansa pysyvästi. Blakesta on vaikea olla pitämättä, sillä mies on hyvin miellyttävä, jopa ikävimmissä tilanteissa.

Parisuhteessa Blake on aina ollut uskollinen, eikä hän voisi uskoa pettävänsä vaimoaan koskaan. Miehellä ei ole myöskään tapana luovuttaa vaikeimpina hetkinä, vaan hän on valmis tekemään töitä saadakseen asiat toimimaan - oli kyse sitten mistä tahansa. Kumppanina hän on ehdottomasti hellä, ajattelevainen ja rakastava. Blake haluaa näyttää tunteensa rakkaimmalleen avoimesti, eikä hän pelkääkään osoittaa hellyyttä vaikkapa julkisestikin. Mies kuitenkin kaipaa vastavuoroisesti rakkaudentunnustuksia suhteen toiselta osapuolelta. Ilman niitä hän tuntee olonsa helposti yksinäiseksi ja epävarmaksi. Tietynlaista epävarmuutta siis kaikesta huolimatta kätkeytyy Blakenkin sisimpään. Hän ajattelee paljon sitä, miten muut näkevät hänet. Kenties miehen veijarimainen käytös juontaa juurensa siitä. Ehkä se on tavallaan hyväksynnän hakemista kanssaihmisiltä. Suuttuessaan Blake ei noudata mitään tiettyä kaavaa. Hieman tunteita kuohuttavasta aiheesta riippuen miehen reaktio voi olla mitä tahansa huutamisen, tavaroiden paiskomisen ja mykkäkoulun väliltä. Myös se, miten nopeasti mies leppyy, vaihtelee aivan laidasta laitaan. Lepyttely-yrityksistä ei kuitenkaan ole ainakaan haittaa.

Blakella on kova tarve olla isänsä luottamuksen ja kunnioituksen arvoinen – oikeastaan se pätee kaikkiin hänelle tärkeisiin ihmisiin. Blake vihaa tuottaa pettymyksiä muille. Se on oikeasti kovin mahdollinen kolaus miehelle. Mies on omannut perheensä vanhoilliset arvot, joskin hän ei ole läheskään niin uskonnollinen kuin vanhempansa. Uskonto on Blakelle enemmänkin vain opittu tapa. Hän käy säännöllisesti sunnuntaikirkossa ja lausuu rukouksen ennen yhteistä perhe-illallista, mutta muuten mies ei tuo ajatuksiaan uskonnon suhteen juuri julki. Blake on uskomattoman hyvä neuvottelija. Lisäksi hän on ovela ja luova. Markkinointi onkin nimenomaan oikea ala Blakelle. Mies pääsee ajoittain haastamaan itseään työssään, mikä pitää mielenkiinnon yllä. Ennen kaikkea Blake on lyhyesti kuvailtuna mies, joka haluaa tehdä aina oikein, vaikka miten tuskallista se olisikin. Ja ei, Blake ei tee aina oikein itseään kohtaan, vaan ajattelee asioita enemmänkin yleisellä tasolla.

FACE CLAIM SCOTT EASTWOOD - OMATUNTONA MISSIE - PELIPAIKKANA FROM NEW YORK WITH LOVE RPG